0172-240000

image
Print icon

Verzekeringen

Groepsreis- en schoolreisverzekering

Verzekeringen zijn een essentieel onderdeel van het regelen van een schoolreis of bedrijfsuitje. Voor deelname aan de activiteiten in de Belgische Ardennen is een reisverzekering met bergsportdekking verplicht. We helpen je graag bij het regelen van een groepsreis- en/of annuleringsverzekering. We werken hierin al jaren samen met de Europeesche Verzekeringen.

We kunnen voor jou een groeps- en schoolreisverzekeringen afsluiten. Dit is een verzekering voor groepen en scholen die één of meerdere dagen binnen Europa op reis gaan. Wij sluiten standaard combinatie 2 af van de groepsreis- en schoolreisverzekering, waarbij de verzekering van bergsporten is inbegrepen. De premie bedraagt € 2,- per persoon per dag plus éénmalig € 5,95 poliskosten.


Groepsannuleringsverzekering

In afwijking van de Algemene Voorwaarden wordt bepaald dat alleen uitkering wordt verleend indien de reservering(en) moet(en) worden geannuleerd, danwel het verblijf voor de gehele groep voortijdig moet worden afgebroken ten gevolge van:

  1. overlijden, ernstig ziekte of ernstig ongevalletsel van een deelnemer, indien deze gebeurtenis zich  voordoet binnen een periode van 2 maanden voor de ingangsdatum van het verblijf, danwel tijdens het verblijf;

  2. faillissement van de groep;

  3. uitvallen van de gehuurde accommodatie door brand, ontploffing, blikseminslag of storm (echter niet voor tenten).

De premie voor de annuleringsverzekering met all risk dekking bedraagt 7% van de reissom, dit is exclusief 21% assurantiebelasting en éénmalig € 5,95 poliskosten.
Bijgaand vind je de voorwaarden van de groepsreis- en schoolreisverzkering en de annuleringsverzekering.


Labyrinth Outdoor & Travel is niet aansprakelijk voor kosten waarvoor je je kunt verzekeren.