0172-240000

image
Print icon

2 Dagen outdoor Ardennen
Camping Olympia


Dit survival ardennen programma bestaat uit 2 volledige dagen vol avontuurlijke outdooractiviteiten in de Belgische Ardennen met verblijf in feel good lodges of  cocosweets op camping Olympia. Camping Olympia ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het hart van de Belgische Ardennen.

Camping Olympia
Camping Olympia ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het hart van de Belgische Ardennen. De camping ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps.
Op en rond deze camping is van alles te beleven. Op het strandje kun je een flintstone wagen bouwen! Een prachtige hike maken door de omgeving of een mountainbiketocht door de bossen, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Na een actieve dag buiten staat het diner klaar in het restaurant. Of wat dacht je van een heerlijk stukje vlees van de barbeque?

’s Avonds is het heerlijk relaxen bij het kampvuur of in de bar. Een potje darten? Dat kan! Of speel samen tafelvoetbal of airhockey. Van alles te beleven dus!

Accommodatie
Overnachten op camping Olympia is mogelijk in onze accommodatie; de feel good lodges, deze is geschikt voor maximaal 6 personen of de Coco sweets welke geschikt is voor 4 personen.

Omgeving
In Remouchamps vind je winkels, supermarkten, restaurants en de grotten van Remouchamps. Erg leuk om een bezoek te brengen aan deze beroemde grotten. Op de heenweg ga je te voet langs spectaculaire zalen en de terugweg per bootje.

Faciliteiten
Nederlands sprekend personeel en outdoor-instructeurs, een sanitairblok met 15 toiletten en 23 douches, tafeltennistafel, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, airhockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, bar met restaurant, BBQ terras, snackbar en er is een grote kampvuurplaats. In het restaurant is er wifi waar je toegang tot kan krijgen middels een code.

Programma


Dag 1
10.00 uur  Aankomst op Camping Olympia. Introductie instructeurs en begeleiders In gebruik nemen Lodges of cocosweets
12.30 uur  Lunch
13.30 uur  Transfer naar Carriënta Outdoordôme
14.00 uur  Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!), klettersteig (70 meter), tokkelbaan, helicopter entry & rappel. Start Challenge Parcours deel twee met: Netklimmen (35 meter), touwbrug two point, klimmen en abseilen, bushwalk west, klettersteig single met abseil, touwbrug three point.
17.00 uur  Einde Challenge. Nog een drankje of kopje koffie in het outdoorcafe
18.00 uur  Transfer naar camping Olympia.
18.15 uur  Opfrissen en omkleden
19.00 uur  Diner
20.00 uur  
Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Darten, airhockey, tafelvoetbal, tv kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven, etc. Of gebruik spellenbox of een feestavond, Extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur  Slapen in Lodges of cocosweets

Dag 2
08.00 uur Opstaan en lekker douchen
09.00 uur Ontbijt
10.00 uur Start ochtendactiviteit met keuze uit: 
Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/  vlotvaren 

13.00 uur Lunch
14.00 uur Start middagactiviteit met keuze uit: 
Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 

17.30 uur Einde activiteiten
18.00 uur Vertrek naar Nederland of diner indien gereserveerd.

 

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl

 

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.