0172-240000

image
Print icon

Outdoor informatie

Hoe spreken we elkaar aan?
Bij de activiteiten van Labyrinth Outdoor & Travel heerst een ongedwongen sfeer. Daarom is er bij het maken van deze website gekozen voor een informele stijl. Dus geen u maar jij! Dit doen wij ook tijdens onze activiteiten omdat wij denken dat dit de ervaring een stuk persoonlijker maakt.

Maatwerk
In principe maakt Labyrinth Outdoor & Travel geen programma’s op maat. Ben je toch van mening dat wij iets vergeten zijn, laat het ons dan zeker weten. Wij zijn ook niet perfect en grijpen iedere kans aan om onze programma’s nog beter te maken dan dat ze al zijn.- Hoogtevrees-1.jpg

Transfers
Het vervoer tussen de verschillende activiteiten zit in de genoemde programma’s inbegrepen. Labyrinth Outdoor & Travel gebruikt hier in de meeste gevallen een touringcar voor. Heb je een dagje Luik in het programma? Dan ben je in een mum van tijd met de trein in hartje Luik vanaf de locatie waar je verblijft. 

Hoogtevrees?
Ja, daar sta je dan… midden in Carriënta Outdoordôme. Het zweet breekt je al uit als je de mensen rond ziet klimmen op 30 meter hoogte. 

Geen enkel probleem. Als je dit spannend vindt, dan proberen we eerst een touwbrug op 3 meter hoogte en daarna eentje van 5 meter hoog. Mocht je het nou echt te spannend vinden, dan ga je lekker op ons terras zitten en moedig je je vrienden aan, neemt foto’s van de durfals en drinkt een bakkie koffie. Ook zo kan je genieten in de buitenluchten heb ook jij een leuke dag!

Gezondheidsverklaring
Om deel te kunnen nemen aan onze outdooractiviteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een formulier in te vullen, zodat we weten wie je bent en ook wat er eventueel in de gaten gehouden moet worden. Labyrinth Outdoor & Travel zal je niet snel de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert, enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Dus vertel ons gewoon als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten. Veel plezier!

Alcohol, drugs en medicijnen
Als je onder invloed bent van drank, drugs of zware medicijnen, kun je helaas niet deelnemen aan onze outdooractiviteiten. Dit zou veel te gevaarlijk zijn. Dus drink geen biertje bij de lunch om daarna op de mountainbike te stappen, want een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Twijfel je over de door jou gebruikte medicijnen, neem dan voor aanvang van het programma contact op met je huisarts.

Noodnummer
Als je met Labyrinth Outdoor & Travel op pad gaat ontvang je een 24-uurs noodnummer. Hierop kun je ons altijd bereiken met dringende vragen en ook het thuisfront kan ons bij echte spoedzaken bereiken. Het noodnummer is +31 (0)6-414 400 00. 

Paspoort of ID-kaart
Om naar België te mogen reizen dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart. Houd er rekening mee dat een rijbewijs in België geen geldig identiteitsbewijs is en dat je dus altijd je paspoort of ID-kaart bij je moet hebben.

Huisdieren
In de accommodaties van Labyrinth Outdoor & Travel zijn huisdieren niet toegestaan. Ditzelfde geldt voor de Carriënta Outdoordôme en de overige activiteiten die georganiseerd worden.

Op eigen initiatief naar een locatie
Al onze activiteiten worden exclusief voor onze klanten georganiseerd. Het is dus niet mogelijk om zelf naar een gepubliceerde locatie af te reizen en je aan te sluiten bij onze groep met reizigers.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit/van deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, zonder daar vooraf toestemming voor te hebben gevraagd aan de directie van Labyrinth.