0172-240000

image
Print icon

Outdoor informatie

Je, jij, jouw, u of uw?
Bij de activiteiten van Labyrinth heerst een ongedwongen sfeer. Daarom is er bij de maak van deze website gekozen voor een ongedwongen benadering. Dus: U bent jij! En zo dus ook tijdens het overwinnen van een klimparcours met onze instructeurs. Kunt u mij een handje helpen...? klinkt dan namelijk helemaal niet zo ongedwongen.

Maatwerk- Hoogtevrees-1.jpg
In principe maakt Labyrinth geen programma’s op maat. Ben je toch van mening dat wij iets vergeten zijn, vraag onze medewerkers dan om een oplossing.

Transfers
Het vervoer tussen de verschillende activiteiten zit in de genoemde programma’s inbegrepen. Labyrinth gebruikt hier veelal een touringcar voor. Een dagje Luik in het programma? Dan ben je in een mum van tijd met de trein in hartje Luik vanaf de locatie waar je verblijft. 

Hoogtevrees?
Tja, daar sta je dan… middenin de steengroeve. Het zweet breekt je al uit als je de touwbrug op 30 meter hoog boven je ziet hangen. Je hebt dus hoogtevrees! Nou en? Ten eerste organiseren we nog veel meer activiteiten. En ten tweede mag je het toch even proberen op de touwbrug van 3 meter hoog en als dat gaat op die van 5 meter hoog. En lukt het helemaal niet, dan ga je lekker op ons terras zitten en moedigt je vrienden aan, neemt foto’s van de durfals en drinkt een bakkie koffie. Heb je echt een leuke dag!

Gezondheidsverklaring
Om deel te kunnen nemen aan onze outdooractiviteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een klein formuliertje in te vullen, zodat we weten wie je bent en ook wat er eventueel in de gaten gehouden moet worden. Labyrinth zal je nooit de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert, enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Dus vertel ons gewoon als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten. Veel plezier!

Alcohol, drugs en medicijnen
Als je onder invloed bent van drank, drugs of zware medicijnen, kun je helaas niet deelnemen aan onze outdooractiviteiten. Dit zou veel te gevaarlijk zijn. Dus drink geen biertje bij de lunch om daarna op de ATB te stappen, want een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Twijfel je over de door jou gebruikte medicijnen, neem dan voor aanvang van het programma contact op met je huisarts.

Noodnummer
Als je met Labyrinth op pad gaat ontvang je een 24-uurs noodnummer. Hierop kun je ons altijd bereiken met dringende vragen en ook het thuisfront kan ons bij echte spoedzaken bereiken. Het noodnummer is 06-41440000. 

Paspoort of ID-kaart- Hoogtevrees.jpg
Om naar België te mogen reizen dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart.

Huisdieren
In de accomodaties van Labyrinth zijn huisdieren niet toegestaan.

Eigen tent
Al onze activiteiten worden exclusief voor onze klanten georganiseerd. Het is dus niet mogelijk om zelf naar een gepubliceerde locatie af te reizen en je aan te sluiten bij onze groep met reizigers.

Gescheiden afval
Op de meeste van onze locaties werken wij met het systeem van de firma Molok (www.molok.com). Dit geavanceerde containersyteem is ingegraven en geeft zo dus minder stank, ziet er fraaier uit dan een container en geeft ons de mogelijkheid afval goed te scheiden. En dat scheiden doen we dus consequent en we vragen ook jou als deelnemer hier je steentje aan bij te dragen. Op de Moloks staat precies wat er in kan. Dus papier bij papier, restafval apart, etc. Voor het restafval betaal je € 3,- per vuilniszak. Alle overige vuilsoorten zijn gratis in de Moloks te storten. Zo behouden wij de prachtige natuur van de Ardennen. Wij danken je bij voorbaat voor je inzet.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit/van deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, zonder daar vooraf toestemming voor te hebben gevraagd aan de directie van Labyrinth.