0172-240000

image
Print icon

3 Dagen Outdoorkamp Ardennen
Camping Les Pommiers


Camping Les Pommiers
Nabij het echte Ardeense dorp Comblain-au-Pont ligt aan de rivier de Ourthe, op een mooi afgesloten terrein, de natuurcamping Les Pommiers. Door de centrale ligging van de camping is het een ideaal vertrekpunt om de Belgische Ardennen te gaan ontdekken. Vanaf de camping loop je zo de echte Ardennen in, om een wandeling te maken of een pittige mountainbiketocht te gaan ondernemen. De camping heeft een gezellige kampvuurplaats, waar alle stoere verhalen van de in- en ontspannende activiteiten verteld kunnen worden.

De kleinschaligheid en de ligging van de camping maken hem perfect voor groepen!

Ligging

Camping Les Pommiers ligt nabij het dorpje Comblain-au-Pont, direct aan de rivier de Ourthe. In het dorpje Comblain-au-Pont (op 5 autominuten) vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. De camping ligt op ongeveer 10 minuten van de autosnelweg.

Faciliteiten

Op de camping vind je een basic maar schoon sanitair gebouw. In het sanitair gebouw vind je 8 douches met gratis warm water. Daarnaast vind je op de camping een gezellige kampvuurplaats, groepstenten met matrassen, een eettent, een mobiele outdoorbar en er is volop ruimte voor sport & spel.

Accommodatie

U verblijft in groepstenten met houten vloeren. In deze groepstenten staan echte stapelbedden met matras. De tenten hebben een capaciteit voor maximaal 14 personen per groepstent. De tenten zijn verhoogd en staan in 2 rijen met een straatje ertussen, daardoor is het erg overzichtelijk. Voor de tenten ligt een grote speelweide, aan de andere kant van de speelweide staat de grote wooden tent met houten vlonder. De eettent is voorzien van tafels en banken, en een barretje met diverse versnaperingen. Begeleiders/ docenten slapen in karstententen met bed en matras bij het kampement.

Programma


Dag 1

12.00 uur Mogelijke aankomst met extra lunch. Zie extra’s.
13.00 uur Aankomst op Camping |Les Pommiers. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen tentenkamp.
14.00 uur Start middagactiviteit met keuze uit:
 Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 
17.30 uur Einde activiteit.
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.
20.00 uur
Ontspannen in de centrale tent met mogelijkheden: loungen, Belgisch bierproeven, een feestavond Of gebruik van Spellenbox, of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur Slapen in Basecamp.

Dag 2

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.
10.00 uur  Transfer naar Carriënta Outdoordôme.  Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen. Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!) • Klettersteig (70 meter)  Tokkelbaan • Helicopter entry & rappel.
13.00 uur  Pauze met lunch.
14.00 uur  Start Challenge Parcours deel twee met: Netklimmen (35 meter) • Touwbrug two point, Klimmen & Abseilen • Bushwalk West Klettersteig Single met Abseil • Touwbrug three point.
17.00 uur Einde Challenge.  Nog een drankje of kopje koffie in het Outdoorcafé.
18.00 uur Transfer naar camping.
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.

20.00 uur Ontspannen in de centrale tent met mogelijkheden: loungen, Belgisch bierproeven, een feestavond Of gebruik van Spellenbox, of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur Slapen in Basecamp.

Dag 3

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt en uitcheck accommodatie.
10.00 uur  Start ochtendactiviteit met keuze uit: 
Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ vlotvaren 
13.00 uur Lunch.
14.00 uur Vertrek naar Nederland.

 

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl


Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.