0172-240000

image
Print icon

3 Dagen Outdoorkamp Ardennen
Camping Olympia

Dit survival ardennen programma bestaat uit 3 volledige dagen vol avontuurlijke outdooractiviteiten in de Belgische Ardennen met verblijf in feel good lodge, of cocosweets op camping Olympia. Camping Olympia ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het hart van de Belgische Ardennen.

Camping Olympia
Camping Olympia ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het hart van de Belgische Ardennen. De camping ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps.
Op en rond deze camping is van alles te beleven. Op het strandje kun je een flinstone wagen bouwen! Een prachtige hike maken door de omgeving, of een mountainbiketocht door de bossen, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden.Na een actieve dag buiten staat het diner klaar in het restaurant. Of wat dacht je van een heerlijk stukje vlees van de barbecue?

’s Avonds is het heerlijk relaxen bij het kampvuur of in de bar. Een potje poolen of darten? Dat kan! Of speel samen tafelvoetbal of airhockey. Van alles te beleven dus!

Accommodatie
Overnachten op camping Olympia is mogelijk in onze accommodatie; de feel good lodges die geschikt zijn voor maximaal 6 personen of slaap in een Coco sweet aan het water, deze is geschikt voor 4 personen. 


Omgeving
In Remouchamps vind je winkels, supermarkten, restaurants en de grotten van Remouchamps. Erg leuk om een bezoek te brengen aan deze beroemde grotten. Op de heenweg ga je te voet langs spectaculaire zalen en de terugweg per bootje.

Faciliteiten
Nederlands sprekend personeel en outdoor-instructeurs, een sanitairblok met 15 toiletten en 23 douchesm tafeltennistafel, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, airhockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, bar met restaurant, BBQ terras, snackbar en er is een grote kampvuurplaats. In het restaurant is er wifi waar je toegang tot kan krijgen middels een code.

Programma


Dag 1

12.00 uur Mogelijke aankomst met extra lunch. Zie extra’s.
13.00 uur Aankomst op Camping Olympia. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen Lodges of cocosweets
14.00 uur Start middagactiviteit met keuze uit:
Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 
17.30 uur Einde activiteit.Nog een drankje of kopje koffie in Café Olympia.
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.

20.00 uur  Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten etc. Of gebruik maken van spellenbox of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.  
XX.00 uur Slapen in Lodges of Cocosweets

Dag 2

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.
10.00 uur  Transfer naar Carriënta Outdoordôme.  Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen. Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!) • Klettersteig (70 meter)  Tokkelbaan • Helicopter entry & rappel.
13.00 uur  Pauze met lunch.
14.00 uur  Start Challenge Parcours deel twee met: Netklimmen (35 meter) • Touwbrug two point, Klimmen & Abseilen • Bushwalk West Klettersteig Single met Abseil • Touwbrug three point.
17.00 uur Einde Challenge.  Nog een drankje of kopje koffie in het Outdoorcafé.
18.00 uur Transfer naar Olympia.
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.

20.00 uur  Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten  etc Of gebruik maken van spellenbox of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.  
XX.00 uur Slapen in Lodges of Cocosweets

Dag 3

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt en uitcheck accommodatie 
10.00 uur  Start ochtendactiviteit met keuze uit: 
Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ Vlotvaren 
13.00 uur Lunch
13.00 uur Vertrek naar Nederland

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl.

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.