0172-240000

image
Print icon

Outdoorweekend Survival Ardennen
Camping Au Bord de l'Ourthe

 

Outdoorprogramma als teambuilding en/of bedrijfsuitje van 3 dagen met outdooractiviteiten in de Ardennen als: mountainbiken of kanoën en challange Parcours. Het verblijf is op camping Au Bord L'Ourthe.

Camping au Bord de l’ Ourthe
Le Rivage, een oud mijnwerkersdorpje ingeklemd tussen de rotsen, midden in de Ardennen. Camping au Bord de l’Ourthe is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Ardennen. Op deze camping kun je verblijven in Mobile Homes.Vlakbij onze camping zijn er mogelijkheden te over om te kunnen fietsen, wandelen, kanovaren en wat de Ardennen zoal meer te bieden hebben. Maar ook het ultieme groepsgevoel, plezier en unieke ervaringen opdoen, komen sterk naar voren tijdens dit verblijf in de Belgische Ardennen!  Eventjes verderop vind je Outdoordome Carriënta, waar je jezelf helemaal kunt uitleven met de meest uiteenlopende outdooractiviteiten!

Op camping au Bord de l’Ourthe staan 2 soorten ingerichte stacaravans; de Waikiki en de Fiji.

Waikiki
Deze stacaravan heeft de afmeting 8x4 meter en is geschikt voor 8 personen. Er is een douche, vaste wastafel met warm stromend water, een keukentje met koelkast en vriesvak en een apart toilet.

Fiji 
De Fiji is 8x 3 meter en geschikt voor 6 personen. Het beschikt over een douche en vaste wastafel met warm stromend water. Ook beschikt de Fiji over een keukentje met koelkast en vriesvak en er is een apart toilet.

Faciliteiten:

Naast het feit dat iedere Mobile Home over eigen sanitair beschikt, is er op de camping nog een extra sanitair gebouw met meerdere wasbakken, toiletten en douchegelegenheden. Ook is er een verwarmd buitenzwembad en een gezellige algemene ruimte met een bar. Naast dit gebouw is een kampvuurplaats, waar men gezellig samen rondom het vuur kan zitten.

Programma.

Vrijdag
19.00 uur Aankomst op Camping Au Bord de L'Ourthe. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen Basecamp.
19.00 uur Diner. Optioneel bij te boeken 
20.00 uur Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Zwemmen, Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven etc Of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur Slapen in Basecamp.

Zaterdag
08.00 uur 
Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.

10.00 uur Transfer naar Carriënta Outdoordôme, Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen,Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!) - Klettersteig 70 meter) Tokkelbaan - Helicopter entry & rappel.
14.30 uur Pauze met lunch
14.45 uur Start Challenge Parcours deel twee met:Netklimmen (35 meter) - Touwbrug two point Klimmen & Abseilen - Bushwalk West Klettersteig Single met Abseil - Touwbrug three point
17.00 uur Einde Challenge. Nog een drankje of kopje koffie in het Outdoorcafé
18.00 uur Transfer naar Au bord Le Ourthe
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.
20.00 uur Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden:Zwemmen, Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven etc Of een feestavond of extra bij te boeken optie:een avondactiviteit.
XX.00 uur Slapen in Basecamp.

Zondag

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.
10.00 uur Start ochtendactiviteit met keuze uit: Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shooting activiteiten/ Paintballen (toeslag)/ Lasertag (toeslag).
13.00 uur Lunch.
14.00 uur Start middag activiteiten met keuze uit:Hike met Kaart en Kompas • Foto speurtocht • GPS wandeltocht.
17.30 uur  Einde activiteiten.
17.45 uur Uitreiking Outdoorkondes.
18.00 uur Vertrek naar Nederland of diner indien gereserveerd.


Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl.

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.

Prijzen

 

Basisprijs p.p.

 

26 maart t/m 1 november

Vanaf 46 personen

€ 135,-

31- 45 personen

€ 139,-

16- 30 personen

€ 145,-

5-  15  personen

€ 149,-