0172-240000

image
Print icon
req alt

Inwendige mens

- Inwendig.jpg

Honger en dorst
Natuurlijk krijg je honger en dorst van alle activiteiten die je tijdens je verblijf in de Ardennen kunt doen. Daarom zorgen we graag voor al het eten en drinken dat je nodig hebt. Soms help je zelf met koken en een andere keer verzorgt onze kok een super buffet waar je zo aan kunt schuiven. En als we onderweg eten, dan maak je bij het ontbijt een lunchpakket of staat er een lunch klaar in de groeve. Natuurlijk is er op de laatste avond de mogelijkheid voor een geheel verzorgd barbecue feest of burgerparty… Have a nice meal.

Restaurants en keukens 
Op onze campings zijn goed ingerichte keukens en gezellige restaurants aanwezig. Onze koks en koksmaatjes zorgen hier voor de innerlijke mens.

Ontbijt 
’s Ochtends tussen 8.00 uur en 10.00 uur kun je ontbijten. Het ontbijt wordt meestal in buffetvorm geserveerd. Voor de inhoud van de verschillende ontbijten verwijzen wij je naar de flyer outdoormeals.

Lunch
Tijdens de activiteiten heb je natuurlijk tussen de middag stevige trek. De lunch krijg je op verschillende manieren geserveerd: je maakt een lunchpakket bij het ontbijt (dit gebeurt bijvoorbeeld als je op pad gaat met de mountainbike of te voet), er staat een lunchtafel klaar op je overnachtingslocatie (als je terugkomt op de basis na een dagdeel actief zijn) of je komt op een andere locatie waar een lunch voor je klaarstaat (dat is bijvoorbeeld zo wanneer je ’s middags in Carriënta gaat klimmen en klauteren).

Diner – BBQ – Burgerparty’s
De basis van de diners bij jouw activiteiten is altijd het restaurant (met terras) van de basislocatie van jouw programma. Maar eindigt het programma bijvoorbeeld in de groeve of aan de oever van de rivier, dan kan de barbecue ook daar worden aangestoken. Vertrek je midden op de middag omdat je weer op tijd in Nederland wilt zijn, dan zijn er ook mogelijkheden voor een hamburgerparty of hotdog afscheid. Dit gebeurt meestal in de bar. 

Tussendoortjes, Snacks & Candy

- snoep.jpgAls je intensief bezig bent met outdooractiviteiten in de natuur heb je al snel behoefte aan energie. Daarom is er op al onze locaties een assortiment met energierepen, soepjes, tosti’s, etc. Dus neem die kans om je energie even aan te vullen of koop alvast wat voor in je rugzakje voor later op de dag.

Dieet, vegetarisch en speciale wensen
Graag ontvangen wij vooraf een lijst met eventuele vegetarische wensen of mensen die uit geloofsovertuiging geen vlees eten. Wij doen dan ons uiterste best om een alternatief aan te bieden. Heb je echt een ingewikkeld dieet, zet het dan op papier en stuur het ons voor vertrek door, dan brengen wij onze kok alvast op de hoogte.

Eten tijdens bivak
Als je op onze bivakterreinen gaat slapen ben je echt back to basic. En dat geldt ook zeker voor het eten. Dus kijk niet raar op als je eten bestaat uit een zak meel, een kan water en melk om zelf je brood of pannenkoeken te kunnen bakken op het kampvuur. En natuurlijk zit er een blikje cola of bier in de tas om heerlijk na te tafelen terwijl je in slaap valt bij het kampvuur.

De barretjes en terrassen
Op al onze locaties heeft Labyrinth een terras en/of bar. Je kunt hier lekker uitrusten van de inspanning bij de activiteiten en een lekker koud drankje bestellen. Natuurlijk zijn onze barbecues ook op de terrassen.

Drank in Carriënta
Voor alle programma’s met activiteiten in Carriënta (klimmen, abseilen, challenge, tokkel) geldt dat dranken bij de maaltijden in Carriënta niet zijn inbegrepen. Deze kun je tegen betaling verkrijgen bij het outdoorcafé in de groeve. Wel is het zo dat je van ons 1 consumptie krijgt in carrienta op vertoon van je polsbandje.  Dit zit bij de prijs inbegrepen. Labyrinth heeft hiervoor gekozen om je toch te kunnen laten genieten van een warme kop koffie of koude cola in een zeer speciale omgeving i.p.v. een warm geworden blikje uit je rugzak.

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.