0172-240000

image
Print icon
req alt

- Inwendig.jpg

 

Honger en dorst

Natuurlijk krijg je honger en dorst van alle activiteiten die je tijdens je verblijf in de Ardennen kunt doen. Daarom zorgen we graag voor al het eten en drinken dat je nodig hebt. Soms help je zelf met koken en een andere keer verzorgt onze kok een super buffet waar je zo aan kunt schuiven. En als we onderweg eten, dan maak je bij het ontbijt een lunchpakket of staat er een lunch klaar in de groeve. Natuurlijk is er op de laatste avond de mogelijkheid voor een geheel verzorgd barbecue feest of burgerparty…           Je leest het, opties genoeg!

Restaurants en keukens
Op onze campings zijn goed ingerichte keukens en gezellige restaurants aanwezig. Onze koks en het horeca personeel zorgen ervoor dat jij goed, gezond en vooral lekker kan eten.

Ontbijt
’s Ochtends tussen 8.00 uur en 10.00 uur kun je ontbijten. Het ontbijt wordt meestal in buffetvorm geserveerd. Voor de inhoud van de verschillende ontbijten verwijzen wij je naar de flyer “outdoormeals”.

Lunch
Tijdens de activiteiten heb je natuurlijk tussen de middag stevige trek. De lunch krijg je op verschillende manieren geserveerd: 

  • je maakt een lunchpakket bij het ontbijt (dit gebeurt bijvoorbeeld als je op pad gaat met de mountainbike of te voet) 

  • er staat een lunchtafel klaar op je overnachtingslocatie of je komt op een andere locatie waar een lunch voor je klaarstaat

Diner – BBQ – Burgerparty’s
De locatie van de diners bij jouw activiteiten is altijd het restaurant (met terras) van de verblijfslocatie tijdens jouw programma. Eindigt het programma ergens anders dan je verblijfslocatie, bijvoorbeeld in de groeve of aan de oever van de rivier, dan kan de barbecue ook daar worden aangestoken. Vertrek je midden op de middag omdat je weer op tijd in Nederland wilt zijn, dan zijn er ook mogelijkheden voor een hamburgerparty of warme snack voor vertrek, zodat je niet op een lege maag hoeft te reizen.  

Tussendoortjes en snacks
Als je intensief bezig bent met outdooractiviteiten in de natuur heb je al snel behoefte aan energie. Daarom is er op al onze locaties een assortiment met energierepen, soep, tosti’s, etc. aanwezig die je kan kopen om jouw energiepeil weer even op te hogen. 

*Tip: zorg voor voldoende contant geld, je kan namelijk niet op al onze locaties pinnen.

Dieet of speciale wensen
Graag ontvangen wij vooraf een lijst met eventuele vegetarische wensen of mensen die uit geloofsovertuiging geen vlees eten. Wij doen dan ons uiterste best om een alternatief aan te bieden. Heb je echt een ingewikkeld dieet, zet het dan op papier en stuur het ons voor vertrek door, dan brengen wij onze kok alvast op de hoogte.

De barren en terrassen
Op al onze locaties heeft Labyrinth een terras en/of bar. Je kunt hier lekker uitrusten van de inspanning bij de activiteiten en een lekker koud drankje bestellen. Natuurlijk zijn onze barbecues ook op de terrassen.

Drinken in Carriënta Outdoordôme
Bij de groepsmaaltijden in Carriënta Outdoordôme zit één consumptie (fris, koffie, etc.) inbegrepen. Voor de overige consumptie moet je dus wel betalen. In Carriënta is geen pin mogelijkheid, dus denk er aan om wat contant geld mee te nemen. 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.