0172-240000

image
Print icon

Outdoorweekend in de Ardennen
Camping Olympia

Outdoorprogramma als teambuilding en/of bedrijfsuitje van 3 dagen met outdooractiviteiten in de Ardennen als: mountainbiken of kanoën en challange Parcours. Het verblijf is op camping Olympia.

Camping Olympia
Camping Olympia ligt in Remouchamps, net onder Luik, in het hart van de Belgische Ardennen. De camping ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps.
Op en rond deze camping is van alles te beleven. De camping ligt direct aan de rivier. Op het strandje kun je een flinstone wagen bouwen, een prachtige hike door de omgeving, of een mountainbiketocht door de bossen, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Na een actieve dag buiten staat het diner klaar in het restaurant. Of wat dacht je van een heerlijk stukje vlees van de barbecue?

’s Avonds is het heerlijk relaxen bij het kampvuur of in de bar. Een potje darten? Dat kan! Of speel samen tafelvoetbal of airhockey. Als je een avondactiviteit wil doen kun je onder andere kiezen uit teamspelen en kampvuur. Van alles te beleven dus!

Accommodatie
Overnachten op camping Olympia is mogelijk in onze accommodaties; de feel good lodges deze zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Ook zijn er 4 persoons cocosweets deze hebben uitzicht op het water. 


Omgeving
In Remouchamps vind je winkels, supermarkten, restaurants en de grotten van Remouchamps. Erg leuk om een bezoek te brengen aan deze beroemde grotten. Op de heenweg ga je te voet langs spectaculaire zalen en de terugweg per bootje.

Faciliteiten
Nederlands sprekend personeel en outdoor-instructeurs, een vernieuwd sanitairblok met 15 toiletten en 23 warme douches, tafeltennistafels, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, airhockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, bar met restaurant, BBQ terras, snackbar en er is een grote kampvuurplaats. In het restaurant is er wifi waar je toegang tot kan krijgen middels een code.

Programma

 

Vrijdag
19.00 uur Aankomst op Camping Olympia. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen Lodges of Cocosweets 
19.00 uur Diner. Optioneel bij te boeken 

20.00 uur Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Darten, airhockey, tafelvoetbal, tv kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven, etc Of gebruik spellenbox of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur Slapen in Lodges of Cocosweets


Zaterdag
08.00 uur 
Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.

10.00 uur Transfer naar Carriënta Outdoordôme, Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen,Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!) - Klettersteig 70 meter) Tokkelbaan - Helicopter entry & rappel.
14.30 uur Pauze met lunch
14.45 uur Start Challenge Parcours deel twee met:Netklimmen (35 meter) - Touwbrug two point Klimmen & Abseilen - Bushwalk West Klettersteig Single met Abseil - Touwbrug three point
17.00 uur Einde Challenge. Nog een drankje of kopje koffie in het Outdoorcafé
18.00 uur Transfer naar Olympia
18.15 uur Opfrissen en omkleden.

19.00 uur Diner.
20.00 uur Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Darten, airhockey, tafelvoetbal, tv kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven, etc Of gebruik spellenbox of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur Slapen in Lodges of cocosweets

Zondag

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.
10.00 uur Start ochtendactiviteit met keuze uit:
Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ Flinstonewagen bouwen/ vlotvaren 
13.00 uur Lunch.
14.00 uur Start middag activiteiten met keuze uit: 
Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 
17.30 uur  Einde activiteiten.
18.00 uur Vertrek naar Nederland of diner indien gereserveerd.

 

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl


Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.