0172-240000

image
Print icon

Businformatie

Tourist Class
De touringcars van Labyrinth naar de Ardennen zijn standaard uitgerust op basis van Tourist Class. De stoelen staan dan minimaal 75 centimeter uit elkaar (van steek naar steek) en de stoelen zijn 30 graden verstelbaar. Standaard hebben al onze bussen dubbele beglazing, toilet (voor noodgevallen), koelkast, nooddeur, luchtvering, airconditioning, voetsteun en stereo geluidsinstallatie.

Zones
Labyrinth heeft Nederland verdeeld in vier zones voor wat betreft het vervoer per luxe touringcar. Op het kaartje hieronder zie je de verdeling. Je kunt zo makkelijk nagaan wat de prijs voor het busvervoer is.

Zone A: Boven de lijn van Meppel
Zone B: Boven de A1 en onder de lijn van Meppel
Zone C: Boven de grote rivieren en onder de A1

Zone D: Onder de grote rivieren 

 

Prijzen 
Voor maximaal 50 personen: 
- Zone A:  € 2.305,- per touringcar 
- Zone B:  € 2.043,- per touringcar
- Zone C: € 1.917,- per touringcar

- Zone D: € 1.738,- per touringcar

 

Voor maximaal 60 personen: 
- Zone A:  € 2.384- per touringcar 
- Zone B: € 2.122,- per touringcar
- Zone C: € 1.990,- per touringcar 

- Zone D:  € 1.780,- per touringcar

 

Voor maximaal 78 personen:
- Zone A:  € 2.620,- per touringcar
- Zone B:  € 2.358,- per touringcar
- Zone C:  € 2.237,- per touringcar

- Zone D:  € 2.017,- per touringcar

 

Keurmerk Busbedrijf
Labyrinth werkt alleen met busbedrijven met het Keurmerk Busbedrijf. 
Een veilig gevoel.

Bagage
In onze bussen is voldoende bagageruimte. Je mag meenemen: één koffer of tas van normaal formaat en slaapzak (max. 20 kg). Je handbagage kun je meenemen in de bus. Bij de reisbescheiden zijn bagagelabels toegevoegd, zorg ervoor dat deze altijd aan je bagage zitten.

Rijtijdenwet
Onze buschauffeurs dienen zich aan de rijtijdenwet te houden als ze jouw groep van en naar de Ardennen brengen. Dit betekent dat de bus soms een verplichte stop moet maken om de chauffeur te laten rusten en de  bus ook op tijd moet vertrekken om zo niet uit de beschikbare tijd te lopen. Wij vragen je begrip voor onze inzet en die van de chauffeurs bij het uitvoeren van het vervoer conform deze wet.

Extra stop op heen- of terugweg
Een extra stop van de bus op de heen- of terugweg voor het bezoeken van een restaurant, danwel het bezoeken van een bezienswaardigheid heeft invloed op de rijtijden van de chauffeur en zijn diensttijd. Een extra stop dient dan ook vantevoren besproken te worden bij boeking en daarbij zijn er ook kosten verbonden aan deze extra stop. Deze zijn €50,00 per uur. Eenmaal onderweg is een extra stop helaas niet meer mogelijk.

Luchtventilatie

De luchtventilatie in de bussen van onze vaste vervoerder is goed en de bussen worden regelmatig en grondig gereinigd.

Regels tijdens busreis
Om een veilige en comfortabele reis te hebben gelden de volgende spelregels:
Je mag maximaal 20kg bagage per persoon meenemen. Dit dient verpakt te zijn in een deugdelijke tas of koffer. Je slaapzak mag je los meenemen in het bijbehorende zakje.
•    Daarnaast mag je nog handbagage meenemen in de bus. Dit mag maximaal 5kg wegen.
•    Gastankjes, brandstoffen en exposieve stoffen zijn verboden mee te nemen
•    In de touringcars van Labyrinth mag beslist niet gerookt worden. Wel stoppen onze bussen op verzoek een keer tijdens de rit om een keer de benen te strekken.

Met eigen vervoer
Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen vervoer naar de Ardennen af te reizen. Wel willen we je meteen op een aantal zaken wijzen. Ten eerste zijn onze locaties autoluw en is het dus niet de bedoeling dat je met de auto naar het toilet gaat. Ook kun je niet middenin de natuur de deuren openzetten met de radio op 10. Verder zijn er vaste parkeerplaatsen en die zijn niet altijd naast je tent of hut. Wij vragen je nadrukkelijk hier rekening mee te houden. Natuurlijk ontvang je bij boeking een route-omschrijving naar de locatie. Rij voorzichtig!

Eerder aankomen
Het is niet mogelijk om eerder op een locatie aan te komen. Onze reisleiding heeft daarover ook strenge instructies gekregen. Het seizoen waarin Labyrinth activiteiten organiseert is veelal het hoogseizoen en onze activiteiten en accommodaties zijn vaak volgeboekt.