0172-240000

image
Print icon

2 Dagen Outdoor Ardennen
Camping Au Bord de l'Ourthe

Camping Au Bord de l’Ourthe
Le Rivage, een oud mijnwerkersdorpje ingeklemd tussen de rotsen, midden in de Ardennen. Camping Au Bord de l’Ourthe is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Ardennen. Op deze camping kun je verblijven in Mobile Homes. Vlakbij onze camping zijn er mogelijkheden om te kunnen fietsen, wandelen, kanovaren en wat de Ardennen zoal meer te bieden heeft. Maar ook het ultieme groepsgevoel, plezier en unieke ervaringen opdoen, komen sterk naar voren tijdens dit verblijf in de Belgische Ardennen!  Eventjes verderop vind je Outdoordome Carriënta, waar je jezelf helemaal kunt uitleven met de meest uiteenlopende outdooractiviteiten!

Op camping Au Bord de l’Ourthe staan 2 soorten ingerichte stacaravans; de Waikiki en de Fiji.

Waikiki
Deze stacaravan heeft de afmeting 8x4 meter en is geschikt voor 6 personen. Er is een douche, vaste wastafel met warm stromend water, een keukentje met koelkast en vriesvak en een apart toilet.

Fiji 
De Fiji is 8x3 meter en geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een douche en vaste wastafel met warm stromend water. Ook beschikt de Fiji over een keukentje met koelkast en vriesvak en er is een apart toilet.

Faciliteiten:

Naast het feit dat iedere Mobile Home over eigen sanitair beschikt, is er op de camping nog een extra sanitair gebouw met meerdere wasbakken, toiletten en douchegelegenheden. Ook is er een verwarmd buitenzwembad en een gezellige algemene ruimte met een bar. Naast dit gebouw is een kampvuurplaats, waar men gezellig samen rondom het vuur kan zitten.

Programma

Dag 1
10.00 uur  Aankomst op Camping Au Bord de l’Ourthe. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen basecamp.
12.30 uur  Lunch
13.30 uur  Transfer naar Carriënta Outdoordôme
14.00 uur  Start Challenge Parcours deel twee met: Netklimmen (35 meter) • Touwbrug two point Klimmen & Abseilen • Bushwalk West Klettersteig
Single met Abseil • Touwbrug three point
17.00 uur  Einde Challenge. Nog een drankje of kopje koffie in het outdoorcafe.
18.00 uur  Transfer naar camping Au bord de L'Ourthe.
18.15 uur  Opfrissen en omkleden
19.00 uur  Diner
20.00 uur  Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven, etc. of gebruik spellenbox. Of zwemmen of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit. 
XX.00 uur  Slapen in mobile homes.

Dag 2
08.00 uur Opstaan en lekker douchen
09.00 uur Ontbijt en aansluitend uitchecken
10.00 uur Start ochtendactiviteit met keuze uit: Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ Vlotvaren
13.00 uur Lunch
14.00 uur Start middagactiviteit met keuze uit: Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 
17.30 uur Einde activiteiten
18.00 uur Vertrek naar Nederland of diner indien gereserveerd 

 

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via telefoonnummer 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl

 

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.