0172-240000

image
Print icon

3 Dagen Outdoorkamp Ardennen
Camping Au Bord de l'Ourthe

 

Camping Au Bord de l’Ourthe
Le Rivage, een oud mijnwerkersdorpje ingeklemd tussen de rotsen, midden in de Ardennen. Camping Au Bord de l’Ourthe is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Ardennen. Op deze camping kun je verblijven in Mobile Homes. Vlakbij onze camping zijn er mogelijkheden te over om te kunnen fietsen, wandelen, kanovaren en wat de Ardennen zoal meer te bieden hebben. Maar ook het ultieme groepsgevoel, plezier en unieke ervaringen opdoen, komen sterk naar voren tijdens dit verblijf in de Belgische Ardennen!  Eventjes verderop vind je Outdoordome Carriënta, waar je jezelf helemaal kunt uitleven met de meest uiteenlopende outdooractiviteiten!

Op camping Au Bord de l’Ourthe staan 2 soorten ingerichte stacaravans; de Waikiki en de Fiji.

Waikiki
Deze stacaravan heeft de afmeting 8x4 meter en is geschikt voor 6 personen. Er is een douche, vaste wastafel met warm stromend water, een keukentje met koelkast en vriesvak en een apart toilet.

Fiji 
De Fiji is 8x 3 meter en geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een douche en vaste wastafel met warm stromend water. Ook beschikt de Fiji over een keukentje met koelkast en vriesvak en er is een apart toilet.

Faciliteiten:

Naast het feit dat iedere Mobile Home over eigen sanitair beschikt, is er op de camping nog een extra sanitair gebouw met meerdere wasbakken, toiletten en douchegelegenheden. Ook is er een verwarmd buitenzwembad en een gezellige algemene ruimte met een bar. Naast dit gebouw is een kampvuurplaats, waar men gezellig samen rondom het vuur kan zitten.

Programma
Dag 1

12.00 uur Mogelijke aankomst met extra lunch. Zie extra’s.
13.00 uur Aankomst op Camping Au bord LÓurthe. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen tentenkamp.
14.00 uur Start middagactiviteit met keuze uit: 
Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 
17.30 uur Einde activiteit. Nog een drankje of kopje koffie in Café Au bord LÓurthe
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.
20.00 uur  Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Zwemmen, Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven etc. Of gebruik maken van spellenbox, extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.  
XX.00 uur Slapen in mobile homes.


Dag 2

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt.
10.00 uur  Transfer naar Carriënta Outdoordôme.  Instructie en in gebruik nemen veiligheidsmaterialen. Start Challenge Parcours met: De tunnel (450 meter!) • Klettersteig (70 meter)  Tokkelbaan • Helicopter entry & rappel.
13.00 uur  Pauze met lunch.
14.00 uur  Start Challenge Parcours deel twee met: Netklimmen (35 meter) • Touwbrug two point, Klimmen & Abseilen • Bushwalk West Klettersteig Single met Abseil • Touwbrug three point.
17.00 uur Einde Challenge.  Nog een drankje of kopje koffie in het Outdoorcafé.
18.00 uur Transfer naar Au bord LÓurthe.
18.15 uur Opfrissen en omkleden.
19.00 uur Diner.

20.00 uur  Ontspannen in het Grand Café met mogelijkheden: Zwemmen, Darten, TV kijken, loungen, wifi internetten, Belgisch bierproeven etc Of gerbuik maken van spellenbox, extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.  
XX.00 uur Slapen in Mobile homes.

Dag 3

08.00 uur Opstaan en lekker douchen.
09.00 uur Ontbijt en uitcheck accommodatie.
10.00 uur  Start ochtendactiviteit met keuze uit:
 Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ Flinstonewagen bouwen/ vlotvaren 
13.00 uur Lunch.
14.00 uur Vertrek naar Nederland.

 

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl


Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.