0172-240000

image
Print icon

Programmavolgorde, gekozen activiteiten en voorkeuren: 

 

De programma's op deze site zijn standaard, (basic) voorbeeldprogramma's die overeenkomt met de genoemde basisprijs. 

Je kan zelf je reis verder uitbreiden door vooraf diverse, bij te boeken opties, te boeken. Zoals een avondprogramma of uitbreiding van basic maaltijden. Deze staan, samen met de daarbij horende (evt.) toeslagen, vermeld in de offerte. 

 

In het voorbeeldprogramma lees je dat je een keuze dient te maken van activiteiten per dagdeel. Bij reservering dien je de keuze van activiteiten aan ons door te geven. Of bij aanvraag van de offerte kan je natuurlijk al een voorkeur doorgeven, zodat wij het kunnen verwerken in het (totaal) programma.  

 

Voorkeur voor samenstelling / volgorde van programma: 

Mochten er voorkeuren zijn om bepaalde activiteiten op een bepaalde dag te doen, dan horen wij dat graag. Wij kunnen het helaas niet beloven/ garanderen, maar wel zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Twee weken voor aanvang van de reis, sturen we het programma met daarin de volgorde van activiteiten per e-mail door. 

 

Subgroepen/ outdoorgroepen: 

De totale groep wordt in sub-outdoorgroepen gedeeld van maximaal 15 personen per outdoorgroep. Labyrinth hanteert 1 instructeur op 15 personen. In het programma dat je van ons ontvangt voor aanvang, staan deze outdoorgroepen ingedeeld op de gekozen activiteiten. Dit gaat d.m.v. een rouleerprogramma, zodat dat iedereen dezelfde activiteiten kan doen gedurende het verblijf. Zo kan iedereen s'avonds bij het kampvuur, zijn of haar bijzondere ervaringen delen met haar of zijn mede-reisgenoten! 

 

Meer informatie over onze activiteten? Download hier het bestand

 

 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.