0172-240000

image
Print icon

Programmavolgorde, gekozen activiteiten en voorkeuren: 

De programmas op deze website zijn standaard, (basic) voorbeeldprogramma die overeenkomen met de standaard basisprijs die in de offerte vermeld zal staan. Je kan je reis zelf verder uitbreiden door (vooraf) diverse opties bij te boeken, zoals een avondprogramma of een andere activiteit i.p.v. een hike. Deze vermelden wij in de offerte als “extra bij te boeken opties”

In het voorbeeldprogramma lees je dat je een keuze dient te maken van activiteiten per dag. Bij boeking dien je de keuze van activiteiten aan ons door te geven. Onze activiteiten duren standaard een dagdeel (ochtend of middag). Indien je ervoor kiest om een uitbreiding te doen en Carriënta Outdoordome twee dagdelen af te nemen, bestaat de kans dat Carriënta Outdoordôme (het challenge parcours) wordt opgedeeld in twee dagdelen op twee aparte dagen in het programma.

Indien je geen activiteitenkeuze maakt of  aan ons doorgeeft, dan zal Labyrinth dit doen.  

Voorkeur voor samenstelling/ volgorde programma
Mochten er voorkeuren zijn om bepaalde activiteiten op een bepaalde dag te doen, dan horen wij dat graag. Wij kunnen het helaas niet garanderen, maar er wel zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden. Twee weken voor aanvang van de reis, sturen we het programma met daarin de volgorde van activiteiten per e-mail door. 

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan afwijken i.v.m. logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.

Subgroepen; outdoorgroepen

De totale groep wordt in sub-outdoorgroepen gedeeld van maximaal 15 personen per outdoorgroep. Labyrinth hanteert één instructeur op 15 personen. In het programma dat je van ons ontvangt voor aanvang, staan deze outdoorgroepen ingedeeld op de gekozen activiteiten. Dit gaat d.m.v. een rouleerprogramma, zodat dat iedereen dezelfde activiteiten kan doen gedurende het verblijf. Zo kan iedereen s ‘avonds bij het kampvuur, zijn of haar bijzondere ervaringen delen aan haar of zijn mede-reisgenoten! 

 

De deelname aan excursies en/of sportactiviteiten gebeurt altijd voor risico van de deelnemer(s), ook indien deze door de reisleiding/ instructeurs van Ardennen Adventures/ Labyrinth Outdoor & Travel wordt georganiseerd. Ardennen Adventures / Labyrinth Outdoor & Travel noch de met haar samenwerkende partners kunnen enige verantwoordelijkheid aanvaarden, wanneer aan deze activiteiten wordt deelgenomen. Ardennen Adventures / Labyrinth Outdoor & Travel bemiddelt soms alleen tussen een lokale aanbieder van activiteiten en excursies die ter plaatse of vooraf geboekt worden. Ardennen Adventures / Labyrinth Outdoor & Travel aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid.

 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.