0172-240000

image
Print icon

Een dag rond door de Ardennen


 

Mocht uw agenda het niet toelaten om een weekend te kunnen verblijven, dan is het natuurlijk altijd mogelijk om in één dag zoveel mogelijk ervaring en kennis op te komen doen. Vanaf midden Nederland kunt u al binnen 3 uurtjes op onze locatie zijn! Tijdens deze dag geven we jullie een rondleiding door de Ardennen. U bezoekt dan onze verschillende locaties en kunt u deze met elkaar vergelijken om zo de juiste accommodatie te kiezen die aansluit bij uw groep. Samen bespreken we jullie wensen en invulling van de werkweek. Ook brengen we een bezoek aan Outdoordome Carrienta. Deze dag is dan geheel verzorgd met koffie/thee en een heerlijke lunch.

 

Mocht u interesse hebben om een dag een kijkje te komen nemen, dan bent u van harte welkom! U kunt zich opgeven samen met maximaal 4 van uw collega's. Dus 5 personen totaal. Wilt u zich aanmelden, neem dan telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in. 

Wij vragen u uw gegevens aan ons door te geven en vragen u bij welke school, instantie of organisatie u werkzaam bent. En natuurlijk welke dag jullie voorkeur heeft voor een rondleiding en kennismaking.  

 

Hopelijk tot ziens in de Ardennen! 

 

Team Labyrinth Outdoor & Travel 

 

 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekte al bij ons.