0172-240000

image
Print icon
req alt

Gratis kennismakingsweekend voor begeleiders/ docenten 

 

 

Stel; U bent van plan om met een groep af te reizen naar de Belgische Ardennen, om daar een aantal super toffe outdoor-activiteiten te gaan ondernemen.

We begrijpen dat u zo volledig mogelijk geïnformeerd wilt zijn over de reis die u eventueel boekt voor uw leerlingen/ collega’s of... Uiteraard wilt u uw leerlingen, maar zeker ook de ouders en/of verzorgers graag de juiste informatie geven over de reis.  Er zijn daarvoor natuurlijk verschillende mogelijkheden.

Ons team van Labyrinth Outdoor & Travel vindt o.a. persoonlijk contact belangrijk en meestal al vanzelfsprekend. Daarom komen we ook graag bij u op school of bij uw organisatie voor een kennismaking, het bespreken van wensen en om onze programma’s verder toe te kunnen lichten.

Maar de allerbeste manier om een beeld te kunnen krijgen van onze activiteiten en de locaties is om eens een bezoekje te komen brengen. Door het zelf te ervaren bent u daarna volledig op de hoogte van alle ins en outs! We nodigen u daarom van harte uit in de Ardennen. Hieronder vindt u meer informatie over een gratis weekend of een oriëntatie/ kennismakingsdag.

Indien u al een reis bij ons heeft besproken/ geboekt en u graag aanvullende informatie wenst, voor bijvoorbeeld het geven van een voorlichtingsavond, dan sturen we u dat graag toe. Aan de hand van onze digitale presentatie en filmpjes kunt u de doelgroep, maar ook ouders/ verzorgers, zo volledig mogelijk informeren en enthousiasmeren over het avontuur in de Ardennen! We ondersteuren u daar graag in.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Team Labyrinth Outdoor & Travel 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.