0172-240000

image
Print icon
req alt

Gratis kennismakingsweekend voor begeleiders/ docenten 

Stel je bent van plan om met een groep af te reizen naar de Belgische Ardennen, om daar een aantal super toffe outdoor-activiteiten te gaan ondernemen. Dan wil je natuurlijk zo volledig mogelijk geïnformeerd zijn over de reis die je eventueel boekt voor jouw leerlingen/ collega’s of groepsgenoten. Uiteraard wil je jouw leerlingen, maar zeker ook de ouders en/of verzorgers graag de juiste informatie geven over de reis.  Er zijn daarvoor natuurlijk verschillende mogelijkheden.

Ons team van Labyrinth Outdoor & Travel vindt persoonlijk contact zeer belangrijk en eigenlijk gewoon vanzelfsprekend. Daarom komen we dan ook graag bij jou op school of bij jouw organisatie voor een kennismaking, het bespreken van wensen en om onze programma’s verder toe te kunnen lichten.

Maar de allerbeste manier om een beeld te kunnen krijgen van onze activiteiten en de locaties is om eens een bezoekje te komen brengen aan onze locaties in België. Door het zelf te ervaren ben je volledig op de hoogte van alle ins en outs! We nodigen je daarom van harte uit in de Ardennen. Hieronder vindt je meer informatie over een gratis weekend of een oriëntatie-/ kennismakingsdag.

Indien je al een reis bij ons hebt besproken of geboekt en graag aanvullende informatie wilt, voor bijvoorbeeld het geven van een voorlichtingsavond, dan sturen wij dat graag toe. Aan de hand van onze digitale presentatie en filmpjes kun je jouw groep, maar ook ouders/ verzorgers, zo volledig mogelijk informeren en enthousiasmeren over het avontuur in de Ardennen! We ondersteunen je daar graag in.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Team Labyrinth Outdoor & Travel 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.