0172-240000

image
Print icon

2 Dagen Outdoor Ardennen
Camping Les Pommiers
 

Camping Les Pommiers
Nabij het echte Ardeense dorp Comblain-au-Pont ligt aan de rivier de Ourthe, op een mooi afgesloten terrein, de natuurcamping Les Pommiers. Door de centrale ligging van de camping is het een ideaal vertrekpunt om de Belgische Ardennen te gaan ontdekken. Vanaf de camping loop je zo de echte Ardennen in, om een wandeling te maken of een pittige mountainbiketocht te gaan ondernemen. De camping heeft een gezellige kampvuurplaats, waar alle stoere verhalen van de in- en ontspannende activiteiten verteld kunnen worden.

De kleinschaligheid en de ligging van de camping maken hem perfect voor groepen!

Ligging

Camping Les Pommiers ligt nabij het dorpje Comblain-au-Pont, direct aan de rivier de Ourthe. In het dorpje Comblain-au-Pont (op 5 autominuten) vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. De camping ligt op ongeveer 10 minuten van de autosnelweg.

Faciliteiten

Op de camping vind je een basic maar schoon sanitair gebouw. In het sanitair gebouw vind je 8 douches met gratis warm water. Daarnaast vind je op de camping een gezellige kampvuurplaats, groepstenten met matrassen, een eettent, een mobiele outdoorbar en er is volop ruimte voor sport & spel.

Accommodatie

U verblijft in groepstenten met houten vloeren. In deze groepstenten staan echte stapelbedden met matras. De tenten hebben een capaciteit voor maximaal 14 personen per groepstent. De tenten zijn verhoogd en staan in 2 rijen met een straatje ertussen, daardoor is het erg overzichtelijk. Voor de tenten ligt een grote speelweide, aan de andere kant van de speelweide staat de grote wooden tent met houten vlonder. De eettent is voorzien van tafels en banken, en een barretje met diverse versnaperingen. Begeleiders/ docenten slapen in kartsententen met bed en matras bij het kampement.

Programma

Dag 1
10.00 uur  Aankomst op Camping Les Pommiers. Introductie instructeurs en begeleiders. In gebruik nemen basecamp.
12.30 uur  Lunch
13.30 uur  Transfer naar Carriënta Outdoordôme
14.00 uur  Start Challenge Parcours deel twee met: Netklimmen (35 meter) • Touwbrug two point Klimmen & Abseilen • Bushwalk West Klettersteig
Single met Abseil • Touwbrug three point
17.00 uur  Einde Challenge. Nog een drankje of kopje koffie in het outdoorcafe
18.00 uur  Transfer naar camping Les Pommiers.
18.15 uur  Opfrissen en omkleden
19.00 uur  Diner

20.00 uur Ontspannen in de wooden tent met mogelijkheden: loungen, Belgisch bierproeven, een feestavond. Of gebruik maken van spellenbox of extra bij te boeken optie: een avondactiviteit.
XX.00 uur  Slapen in basecamp.

Dag 2
08.00 uur Opstaan en lekker douchen
09.00 uur Ontbijt
10.00 uur Start ochtendactiviteit met keuze uit: 
Kanoën/ Mountainbiken/ Flintstone wagen bouwen/ Mountainsteppen/ Shoot Out/ Shooting/ vlotvaren 
13.00 uur Lunch
14.00 uur Start middagactiviteit met keuze uit: 
Hike met Kaart en Kompas / Foto speurtocht  / Kruispuntentocht 
17.30 uur Einde activiteiten
18.00 uur Vertrek naar Nederland of diner indien gereserveerd 

 

Vraag voor meer informatie en een uitgebreide optie lijst informatie aan via tel 0172-240000 of e-mail info@labyrinth.nl

 

Het programma (en de volgorde) is onder voorbehoud en kan in het vermelde programma afwijken ivm logistieke invloeden, weersomstandigheden, lokaal vernieuwde regels, conditie van de deelnemers en de groepssamenstelling.