0172-240000

image
Print icon

Een weekend sfeer proeven in de Ardennen

 

 

Tijdens dit kennismakingsweekend gaat u samen met uw collega's o.l.v. 1 van onze ervaren instructeurs diverse activiteiten ervaren, die u ook met uw groep kan gaan doen. U verblijft op één van onze locaties die we ook aan uw groep kunnen bieden. Zo kunt u zich het beste indenken, hoe uw groep de dagen gaan ervaren. Kortom, een mini-werkweek in een outdoorweekend om zo de juiste sfeer te kunnen proeven! 

 

Jullie maken dan o.a. kennis met Carriënta Outdoordome. Een voormalige steengroeve die is omgetoverd tot één van de grootste en spectaculairste buitensportlocaties in de Belgische Ardennen: Carriënta Outdoordome. De naam Carriënta is afgeleid van het woord carrière, wat in het Frans steengroeve betekent. De steengroeve is alleen te bereiken via een 450 meter lange, aardedonkere tunnel. In de groeve kun je abseilen, klimmen, boulderen, tokkelen, diagonale klettersteig, vertikale klettersteig, horizontale klettersteig met traverses, plankenbrug, netklimmen, 2-puntsbrug, 3-puntsbrug (of ‘twopoint’ en ‘threepoint’), boogschieten, bushwalk, catcrawl, etc. Een groot aantal onderdelen zijn meerdere keren aangelegd op verschillende niveau’s. Er is een mijnhuisje dat omgebouwd is tot een gezellig café waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje.

 

Voor de maaltijden en de gezellige avonden tijdens dit weekend, bieden we jullie onze geheel vernieuwde bar, restaurant Olympia aan. Een perfecte ambiance om samen de mogelijkheden en wensen door te spreken, voor die eventuele werkweek die komen gaat! Ons team staat voor jullie klaar voor advies, informatie of gewoon voor samen een drankje aan de bar! 

 

Deze aanbieding is inclusief: 

- 1 of 2 overnachtingen voor docenten/leerkrachten/begeleiders

- Ontbijt in ons vernieuwde restaurant Olympia 

 

Optioneel mogelijk: lunch en diner en Outdooractiviteiten die u uw leerlingen ook graag ziet doen! (op aanvraag)

 

Mocht u interesse hebben in een kennismakingsweekend, dan bent u van harte welkom! U kunt zich opgeven samen met maximaal 3 van uw collega's. Dus 4 personen totaal. Wilt u zich aanmelden, neem dan telefonisch contact met ons op, of vul het contactformulier in. 

Wij vragen u uw gegevens aan ons door te geven en vragen u bij welke school, instantie of organisatie u werkzaam bent. En natuurlijk welke datum/ weekend jullie voorkeur heeft. Weekenden in de zomervakantie (2020) en tijdens bijzondere feestdagen zijn beperkt mogelijk. 

 

Hopelijk tot ziens in de Ardennen! 

 

Team Labyrinth Outdoor & Travel