telefoon 0900-6883667

Welkom bij Ardennen Adventures,

Fijn dat je geïnteresseerd bent in onze buitensport activiteiten in de Ardennen Adventures. Met deze website willen we je informeren over de mogelijkheden voor outdoorkampen, werkweken en outdoor activiteiten in de Ardennen.

- tokkel.jpg

Ardennen Adventures is een onderdeel van Labyrinth Outdoor & Travel en houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met het organiseren van outdoorkampen, werkwerken en outdooractiviteiten op de mooiste plekjes van Europa. Onze gasten zijn veelal schoolgroepen, werknemers van bedrijven, families en vriendengroepen.

Onze deelnemers zijn geen topsporters, maar wel sportief ingesteld. Ze houden van actie, willen wat meemaken en zien graag wat van de omgeving.

Alvast veel plezier,
TEAM ARDENNEN ADVENTURES


Quality time

In de programma’s op deze website staan heel veel activiteiten per dagdeel ingepland. Als je groep vlot en sportief is kun je al deze activiteiten binnen het dagdeel doorlopen. Je zult kunnen begrijpen dat iemand met hoogtevrees de hindernissen wellicht iets minder snel neemt. Is je groep minder sportief? Een heel gezellige groep? Een kopje koffie langer in de zon zitten? Je bent hier óók om te genieten dus dat is allemaal geen probleem. Maar is je groep dus niet ‘snel en sportief’ dan is er natuurlijk kans dat je in het programma iets achter komt te lopen. Jullie begeleider zal dan in overleg met jullie keuzes maken. Zo kan het programma flexibel en met voldoende ruimte voor iedereen uitgevoerd worden.

Meest populaire outdoorprogramma's

#2 Dagen Outdoor Ardennen - Camping Au Bord de l'Ourthe

Outdoorprogramma in de Ardennen van 2 dagen met overnachtingen op Camping Au Bord de l'Ourthe

#4 Dagen Survival Ardennen - Camping Le Confluent

4 Dagen Survival programma in de Belgische Ardennen met overnachtingen op camping Le Confluent in tenten.

Onze locaties

Carriënta Outdoordome
Olympia
Outdoorgîte Le Poulseur
Camping Les Pommiers
Camping Au Bord de l'Ourthe
Camping Le Confluent

Aangesloten bij

#
#
#
#